RP 3.10 Bugs and Feedback

 
  Clyde Goodwin2 Chief Train Controller

How does one report abusive PM,s thanks.

Sponsored advertisement

  dthead Site Admin

Location: Melbourne, Australia
How does one report abusive PM,s thanks.
Clyde Goodwin2
Exactly  as normal, use the Report Post button on the entry that is of concern, type in your concern, and we'll look it up. If there is more than one post by the same poster, report it once, we'll work that out too.



Regards,
David Head
  Clyde Goodwin2 Chief Train Controller

David thank you will do so now.
  mikesyd Chief Commissioner

Location: no longer in Sydney
Old problem that I see often when the post trips over the page :

"We could not find the forum posts you requested for topic ID 11385414
Click here to try again.

In this case its reply #601 on the Vic Grain Harvest thread.
  Pressman Spirit of the Vine

Location: Wherever the Tin Chook or Qantas takes me
Old problem that I see often when the post trips over the page :

"We could not find the forum posts you requested for topic ID 11385414
Click here to try again.

In this case its reply #601 on the Vic Grain Harvest thread.
mikesyd
That problem has been around a lot, but only occurs when the last post of a page is posted!
  mikesyd Chief Commissioner

Location: no longer in Sydney
And strangely enough, the post count is now 600, but the last one is on page 7.

At least its working again.
  tjejojyj Station Master

Location: Sydney
On your News postings (excellent, thank you) there seems to be an endemic problem of captions under images missing a line break after the "....Photo: John Citizen".  

It's particularly annoying when reading a link on an smartphone.

An example I'm looking at now :
https://www.railpage.com.au/news/s/11b-metro-rail-project-fails-to-fix-utterly-inadequate-station-in-its-path

and compare it with the original.

http://www.theage.com.au/victoria/11b-metro-rail-project-fails-to-fix-utterly-inadequate-station-in-its-path-20171012-gyzeu7.html
  Spletsie Chief Commissioner

Railpage, you may be already aware of this.

An error message come sup when I click the download section.
  YM-Mundrabilla Minister for Railways

Location: Mundrabilla but I'd rather be in Narvik
Can we have an 'unintelligible' or perhaps an 'unexplained acronym' button to go with the 'informative, agree and disagree' etc buttons?
I feel that it will get fair amount of use.
  mfc1456 Beginner

Hi guys,

As part of the server migration we've introduced a new version of the site. Please post any bug reports you find here Smile

Cheers
michaelgreenhill
Hi,

I am no longer receiving the weekly newsletter in my email inbox. I recently had cause to change my preferred email address because of the amount of spam/scam emails it it was delivering. I am unable to delete that email address completely. After a period of receiving duplicate email newsletters and attempts at cancelling, I reconfigured my preferences to the current email address which is saved and clearly allows me to log in to this wonderful site. However, in spite of having my preferences set to receive the weekly newsletter, this is not happening (to this or any of my past email addresses, all of which I monitor closely).

I pass this on in the hope of possible rectification. Cheers!
  Dangersdan707 Train Controller

Location: On a Thing with Internet
can you add the ability to upload images from the computer directly onto Railpage?
  Graham4405 Minister for Railways

Location: Dalby Qld
can you add the ability to upload images from the computer directly onto Railpage?
Dangersdan707
This has been asked for many times. The answer has always been "NO". This thread is for bugs in the current version of the site.
  DJPeters Junior Train Controller

I have noticed that the site seems to have slowed a bit it is not my connection though as all other sites load faster, it is just Railpage. You click on a page or section and it takes a while to bring it up. I am using Chrome on a Windows 10 computer by the way, but when the new server came on line it was lightning fast but now it has slowed down again here in Adelaide for me!
  railblogger Chief Commissioner

Location: At the back of the train, quitely doing exactly what you'd expect.
Getting the following error message when looking up photo comps:

Array ( [0] => EXCEPTION Cannot lookup image from image provider - no provider image ID given [1] => originates: /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Images.php (100) [2] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/ImageFactory.php (65) [3] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (440) [4] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (756) [5] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (1224) [6] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (209) [7] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (158) [8] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competitions.php (125) [9] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/modules/Gallery/inc.competitions.php (105) [10] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/modules/Gallery/index.php (65) [11] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/modules.php (101) )
Error Mesage
  reubstar6 Locomotive Driver

The latest forum posts bar isn't working properly for me. It is stuck at the 16th of September. Anyone have any ideas?
  mfc1456 Beginner

Hi guys,

As part of the server migration we've introduced a new version of the site. Please post any bug reports you find here Smile

Cheers
michaelgreenhill
Hi

For some time now, I have not been receiving newsletters sent to my my email inbox. This is despite ensuring that my account settings do have the newsletter subscription checked. Also when I click the test notification check box, I do not receive any response. However, I can successfully send a private message to myself (at my correct email address).

Cheers

mfc1456

(Michael Cooper)
  DJPeters Junior Train Controller

I don't know if what I have done this end has sped it up or not but Railpage now seems to load a lot faster. I had problems with You Tube freezing so was advised to turn off hardware acceleration on my computer and that fixed the You Tube problem, but it now seems to have made Railpage load a lot faster than it used to in Chrome. It certainly is an improvement though and might be worth others doing it as well that have problems with Railpage loading slowly on Chrome!

One other thing I have noticed since I turn off the hardware acceleration on my computer is that photo's and videos now load a lot faster on here as well, at times a video could take 5 minutes or more to finally load up to look at!
  duttonbay Minister for Railways

When using the mobile version (on my phone, not a tablet) how can I get to the first unread post in a thread? On the "New Forum Posts" page on the desktop version, there is a little indicator next to the title of the thread which takes me to the first post I have not yet read. But the mobile version doesn't seem to have an equivalent, taking you to the first page of the thread. Or am I missing something?
  red dragon Beginner

As reported above, the Downloads section isn't working. Click on it or a direct link to an item (Hairyleg KMZ in this case returns the following message:

Cannot add menu grouping - no title given
/srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Submenu.php
61

Sponsored advertisement

Display from: