RP 3.10 Bugs and Feedback

 
  Clyde Goodwin2 Chief Train Controller

How does one report abusive PM,s thanks.

Sponsored advertisement

  dthead Site Admin

Location: Melbourne, Australia
How does one report abusive PM,s thanks.
Clyde Goodwin2
Exactly  as normal, use the Report Post button on the entry that is of concern, type in your concern, and we'll look it up. If there is more than one post by the same poster, report it once, we'll work that out too.



Regards,
David Head
  Clyde Goodwin2 Chief Train Controller

David thank you will do so now.
  mikesyd Chief Commissioner

Location: no longer in Sydney
Old problem that I see often when the post trips over the page :

"We could not find the forum posts you requested for topic ID 11385414
Click here to try again.

In this case its reply #601 on the Vic Grain Harvest thread.
  Pressman Spirit of the Vine

Location: Wherever the Tin Chook or Qantas takes me
Old problem that I see often when the post trips over the page :

"We could not find the forum posts you requested for topic ID 11385414
Click here to try again.

In this case its reply #601 on the Vic Grain Harvest thread.
mikesyd
That problem has been around a lot, but only occurs when the last post of a page is posted!
  mikesyd Chief Commissioner

Location: no longer in Sydney
And strangely enough, the post count is now 600, but the last one is on page 7.

At least its working again.
  tjejojyj Station Master

Location: Sydney
On your News postings (excellent, thank you) there seems to be an endemic problem of captions under images missing a line break after the "....Photo: John Citizen".  

It's particularly annoying when reading a link on an smartphone.

An example I'm looking at now :
https://www.railpage.com.au/news/s/11b-metro-rail-project-fails-to-fix-utterly-inadequate-station-in-its-path

and compare it with the original.

http://www.theage.com.au/victoria/11b-metro-rail-project-fails-to-fix-utterly-inadequate-station-in-its-path-20171012-gyzeu7.html
  Spletsie Chief Commissioner

Railpage, you may be already aware of this.

An error message come sup when I click the download section.
  YM-Mundrabilla Minister for Railways

Location: Mundrabilla but I'd rather be in Narvik
Can we have an 'unintelligible' or perhaps an 'unexplained acronym' button to go with the 'informative, agree and disagree' etc buttons?
I feel that it will get fair amount of use.
  mfc1456 Beginner

Hi guys,

As part of the server migration we've introduced a new version of the site. Please post any bug reports you find here Smile

Cheers
michaelgreenhill
Hi,

I am no longer receiving the weekly newsletter in my email inbox. I recently had cause to change my preferred email address because of the amount of spam/scam emails it it was delivering. I am unable to delete that email address completely. After a period of receiving duplicate email newsletters and attempts at cancelling, I reconfigured my preferences to the current email address which is saved and clearly allows me to log in to this wonderful site. However, in spite of having my preferences set to receive the weekly newsletter, this is not happening (to this or any of my past email addresses, all of which I monitor closely).

I pass this on in the hope of possible rectification. Cheers!
  Dangersdan707 Chief Commissioner

Location: On a Thing with Internet
can you add the ability to upload images from the computer directly onto Railpage?
  Graham4405 Minister for Railways

Location: Dalby Qld
can you add the ability to upload images from the computer directly onto Railpage?
Dangersdan707
This has been asked for many times. The answer has always been "NO". This thread is for bugs in the current version of the site.
  DJPeters Train Controller

I have noticed that the site seems to have slowed a bit it is not my connection though as all other sites load faster, it is just Railpage. You click on a page or section and it takes a while to bring it up. I am using Chrome on a Windows 10 computer by the way, but when the new server came on line it was lightning fast but now it has slowed down again here in Adelaide for me!
  railblogger Chief Commissioner

Location: At the back of the train, quitely doing exactly what you'd expect.
Getting the following error message when looking up photo comps:

Array ( [0] => EXCEPTION Cannot lookup image from image provider - no provider image ID given [1] => originates: /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Images.php (100) [2] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/ImageFactory.php (65) [3] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (440) [4] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (756) [5] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (1224) [6] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (209) [7] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competition.php (158) [8] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Images/Competitions.php (125) [9] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/modules/Gallery/inc.competitions.php (105) [10] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/modules/Gallery/index.php (65) [11] => /srv/Railpage.com.au/www/public_html/modules.php (101) )
Error Mesage
  reubstar6 Junior Train Controller

The latest forum posts bar isn't working properly for me. It is stuck at the 16th of September. Anyone have any ideas?
  mfc1456 Beginner

Hi guys,

As part of the server migration we've introduced a new version of the site. Please post any bug reports you find here Smile

Cheers
michaelgreenhill
Hi

For some time now, I have not been receiving newsletters sent to my my email inbox. This is despite ensuring that my account settings do have the newsletter subscription checked. Also when I click the test notification check box, I do not receive any response. However, I can successfully send a private message to myself (at my correct email address).

Cheers

mfc1456

(Michael Cooper)
  DJPeters Train Controller

I don't know if what I have done this end has sped it up or not but Railpage now seems to load a lot faster. I had problems with You Tube freezing so was advised to turn off hardware acceleration on my computer and that fixed the You Tube problem, but it now seems to have made Railpage load a lot faster than it used to in Chrome. It certainly is an improvement though and might be worth others doing it as well that have problems with Railpage loading slowly on Chrome!

One other thing I have noticed since I turn off the hardware acceleration on my computer is that photo's and videos now load a lot faster on here as well, at times a video could take 5 minutes or more to finally load up to look at!
  duttonbay Minister for Railways

When using the mobile version (on my phone, not a tablet) how can I get to the first unread post in a thread? On the "New Forum Posts" page on the desktop version, there is a little indicator next to the title of the thread which takes me to the first post I have not yet read. But the mobile version doesn't seem to have an equivalent, taking you to the first page of the thread. Or am I missing something?
  red dragon Beginner

As reported above, the Downloads section isn't working. Click on it or a direct link to an item (Hairyleg KMZ in this case returns the following message:

Cannot add menu grouping - no title given
/srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Submenu.php
61
  DJPeters Train Controller

Today it seems that Railpage is acting up a lot you can log in alright but as soon as you click on the forums link all you get is the outage page due to high server load all the time, click on the link to latest forum post's though and it opens up but try again on the actual forums  and again all you get is the outage page due to high server load.

A lot of pushing the reload button finally gets it though but it took me about 3 tries to actually get it to load the part I wanted. Cookies is not the problem though checked it.
  lsrailfan Chief Commissioner

Location: Somewhere you're not
Hi guys, when I used to post photos, in the MISC N.S.W section, they used to come up so everyone can click on them and view them, now when I post them, no one can view them at all, can this problem be fixed at all, just wondering

Kind Regards
  don_dunstan Minister for Railways

Location: Adelaide proud
Just a note with regards to reduced functionality. I'm running Chrome on a Windows 10 platform and recently the functionality has reduced substantially - unable to reply to quotes, unable to get mail or 'like' posts etc. Not sure if I need to update something?
  DJPeters Train Controller

Just a note with regards to reduced functionality. I'm running Chrome on a Windows 10 platform and recently the functionality has reduced substantially - unable to reply to quotes, unable to get mail or 'like' posts etc. Not sure if I need to update something?
don_dunstan
My computer is set to automatically update both Windows and Chrome as I have both as well if you do not have it set like that you might need to manually update both. But even with the latest update's some things on here still do not operate as they should. I have not had those problems though but get a lot of outage pages when a refresh will go straight to where you want to go. Also it tells me Ooops your password is wrong or something like that on the log in page and I have not even hit the log in button, that could be a bit confusing to people as it makes it look like something you have done, rather than a Railpage error or something!
  reubstar6 Junior Train Controller

The last time I was here:
The latest forum posts bar isn't working properly for me. It is stuck at the 16th of September. Anyone have any ideas?
reubstar6
Not only has this problem continued, but now I cannot access the home page because of "outages". Today I barely made it to the forums because of "outages". Can someone please help me before I will no longer be able to use this site?!
  Dangersdan707 Chief Commissioner

Location: On a Thing with Internet
I'm overseas at the moment, Yesterday I couldent access the site for 3/4 of the day

Sponsored advertisement

Display from: