RP 3.10 Bugs and Feedback

 
  s3_gunzel Not a gunzel developer

Location: Western Sydney, AU
Yeah it’s to do with the way the software deals with moved threads.

Sponsored advertisement

  Galron Chief Commissioner

Location: Werribee, Vic
The Other Transport forum lists its last post as ”Last post by Myrtone in The Disconnected Mess of Sydney Metro on February 15th”. If you expand the forum there is no such thread. If you click on the last post link, you arrive at the The Disconnected Mess of Sydney Metro thread in the Sydney Suburban forum. This applies to both Firefox and Chrome.
kitchgp
you can get that at times when people (or an admin) delete what was the "last post". you can get it in other situations, but thats the usual one

Make a new post in the thread and its all fixed.
  kitchgp Chief Commissioner

Thanks both. Strange, since the thread in Sydney Suburban had been going for some time and hadn't been moved.
  Graham4405 The Ghost of George Stephenson

Location: In exile
Where have the breadcrumbs gone from the forums today?
  YM-Mundrabilla The Ghost of George Stephenson

Location: Mundrabilla but I'd rather be in Narvik
Where have the breadcrumbs gone from the forums today?
Graham4405
Something weird is going on. Slow as all get out and 'posts since last visit' has gone.
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
Where have the breadcrumbs gone from the forums today?
Something weird is going on. Slow as all get out and 'posts since last visit' has gone.
YM-Mundrabilla

Back now?
  Graham4405 The Ghost of George Stephenson

Location: In exile
Where have the breadcrumbs gone from the forums today?
Something weird is going on. Slow as all get out and 'posts since last visit' has gone.

Back now?
bevans
Yes.
  YM-Mundrabilla The Ghost of George Stephenson

Location: Mundrabilla but I'd rather be in Narvik
Where have the breadcrumbs gone from the forums today?
Something weird is going on. Slow as all get out and 'posts since last visit' has gone.

Back now?
bevans
Yes - all clear. Thanks.
  Jack Le Lievre Assistant Commissioner

Location: Moolap Station, Vic
Is there a reason I have not received email notifications about the threads I am subscribed to? As lately, the only reason I know that there is a new post is that I check daily.
  Transtopic Chief Commissioner

Location: Sydney
Why have I been unable to log onto Railpage for the last week or so?  I keep getting the outage page any time , day or night.  The only way I got onto this page is because I took a different path via the net.
  Graham4405 The Ghost of George Stephenson

Location: In exile
Why have I been unable to log onto Railpage for the last week or so?  I keep getting the outage page any time , day or night.  The only way I got onto this page is because I took a different path via the net.
Transtopic
Clear your browser cache.
  WimbledonW Assistant Commissioner

Location: Sydney
Browser Cache = F5 ?
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
Browser Cache = F5 ?
WimbledonW

That is a page reload.  There have been no reported login issues this week.
  Graham4405 The Ghost of George Stephenson

Location: In exile
Browser Cache = F5 ?
WimbledonW
In Chrome on Windows 10 it's [CTRL]+[Shift]+[DEL] or use the Clear Cache Shortcut extension. If you're using another browser and/or OS, you'll have to check it out for yourself.
  Transtopic Chief Commissioner

Location: Sydney
Why have I been unable to log onto Railpage for the last week or so?  I keep getting the outage page any time , day or night.  The only way I got onto this page is because I took a different path via the net.
Clear your browser cache.
Graham4405
Thanks, it worked.  My browser is Edge.  All good now.

Sponsored advertisement

Display from: